Westerpoort

Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht met veel herkenbare meubels van vroeger. Samen met uw eigen spullen, roept dat vaak een vertrouwd, warm en gezellig gevoel op. Welkom in Westerpoort!

Westerpoort is een fijne plek om te wonen als u dementie heeft. We sluiten in Westerpoort zoveel mogelijk aan bij uw belevingswereld en zoals het vroeger was. Als u bij ons komt wonen, is dat namelijk een flinke verandering. Op die manier maken we een verandering die misschien lastig of confronterend is, iets gemakkelijker.

U kunt bij ons zoveel mogelijk uzelf zijn

Wij luisteren graag naar uw levensverhaal. Wie bent u en wat was en is voor u belangrijk? Welke mooie of dierbare herinneringen heeft u? Wat doet u graag en waar houdt u juist niet van? Hoe meer we van u weten, hoe beter we kunnen aansluiten bij uw wensen.

Daarbij betrekken we zo veel mogelijk uw familie, vrienden, kennissen of vrijwilligers die u willen helpen. Vanzelfsprekend allemaal in overleg
met u. Samen zorgen we voor een plezierige en waardevolle invulling van uw dag. Ook al is het anders dan thuis en zijn er soms ook verdrietige momenten. Met de zorg en aandacht van onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers bent u bij ons in goede handen.