Nieuw Mellens

Dit online portaal is bedoeld voor familie van bewoners van Nieuw Mellens of van mensen die (overwegen) binnenkort naar Nieuw Mellens (te) verhuizen. U vindt hier vooral praktische informatie over wonen in Nieuw Mellens. Als u zich op (woon)zorgcentra oriënteert, kunt u het beste kijken op www.noorderbreedte.eu.

We spreken op dit portaal de bewoner aan, omdat het tenslotte om hen gaat. In de praktijk zullen het bijna altijd de familie en naasten zijn die de informatie gaan lezen.

Over Nieuw Mellens

In woonzorgcentrum Nieuw Mellens bieden we zorg aan verschillende groepen cliënten. De bewoners hebben gemeen dat ze niet meer zelfstandig kunnen wonen door beschadiging van het brein.

Bij Nieuw Mellens hebben we de volgende afdelingen:

  • groepswonen psychogeriatrie
  • groepswonen jong dementerenden
  • observatie en diagnostiek
  • dagopvang
  • vakantieopnames

PREZO keumerk

Nieuw Mellens is in het bezit van het gouden PREZO keurmerk. PREZO is een landelijk keurmerk dat zorgorganisaties helpt de kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Hierdoor krijgt u de optimale zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Elke dag weer.

Indicatie van CIZ

Om in Nieuw Mellens te kunnen wonen, is een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Een zorgconsulent van Noorderbreedte kan deze indicatie regelen, in overleg met het CIZ.
Een indicatie is onbeperkt geldig, tot het moment dat de zorgvraag wijzigt.
Op de website van het CIZ leest u meer.

DSC_9966