Zelfstandig wonen met zorg

U heeft zorg nodig en uw behoefte aan een veilige woonomgeving is toegenomen. Wonen met zorg en behandeling past bij u als u een lichamelijke beperking heeft, of een lichte vorm van dementie.

U krijgt in Meckama State uw eigen appartement, u heeft zelf de regie en u bepaalt uw eigen dagindeling. U kunt hier helemaal uw eigen plek inrichten. U heeft veel privacy en bewegingsruimte, ook als u in een rolstoel zit. Er zijn mogelijkheden om samen met uw partner in Meckama State te wonen. En als u wilt, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die Meckama State biedt.

Als u in het zorgcentrum gaat wonen, heeft u een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig. De contactverzorgende is uw vaste aanspreekpunt waar u terecht kunt met uw vragen. Kortom: u houdt de vrijheid die u gewend was, maar heeft de zekerheid dat er altijd iemand in de buurt is om u te helpen.

Appartement

Uw appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat het volgende aanwezig is:

  • vloer
  • bed
  • gordijnen
  • koelkast

U kunt uw appartement helemaal zelf naar eigen smaak verder inrichten.

Sippe, Lucia en Hessel

De appartementen zijn verdeeld over de afdelingen Sippe, Lucia en Hessel. Iedere afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer, waar u elkaar gezellig kunt ontmoeten.