Groepswonen

Groepswonen betekent dat u uw eigen zit-/slaapkamer heeft. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer die u deelt met 7 medebewoners. U krijgt de ondersteuning die u nodig heeft. We proberen daarbij zoveel mogelijk te zorgen voor bekende gezichten per huiskamer. Zo leidt u een zo normaal mogelijk leven in een veilige en prettige omgeving.

‘De Wadden’

Binnen Erasmus zijn 5 groepswoningen. Iedere woning bestaat uit een gezamenlijke huiskamer met keuken, 8 zit-/slaapkamers van bewoners. U deelt een badkamer met toilet met uw buurman of -vrouw. De 5 groepswoningen van Erasmus hebben samen de naam ‘De Wadden’.

Huiskamer

In de gezamenlijke huiskamer eten we en drinken we koffie. Er is een ruime tafel waar we met zijn allen aan kunnen zitten. En er is een keuken waar we iedere dag zelf, vers koken. Wilt u helpen met koken? Graag. En als uw familie op visite is, zou het zomaar kunnen gebeuren dat ze een pan aardappels voorgeschoteld krijgen om even te schillen. Het is tenslotte uw thuis. Bezoek hoeft dus ook niet aan de zorgmedewerkers te vragen of ze koffie mogen, ze kunnen het gewoon zelf pakken.